מתכון לגלידת תותים ורודה

 
טעימה, צבעונית ובריאה
טעימה, צבעונית ובריאה צילום: קרן ביטון כהן
 

איילת הירשמן עם גלידת תותים ורודה ובריאה שילדים אוהבים עשויה מפירות אדומים טריים או קפואים עם דובדבני אמרון מסוכרים לקישוט

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן הכנה כולל: שעתיים ורבע | כמות מנות: 6 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

3 כוסות (600 גרם) תותים או פירות יער, קפואים מופשרים קלות, ללא העוקצים הירוקים והעלים


5 כפות סירופ מייפל


3 מיכלים (600 מ"ל בסך הכל) יוגורט המכיל 3% שומן לפחות, רצוי 6%


2/3 כוס פטל קפוא לקישוט


 

אופן הכנה:

 

  • שמים במעבד מזון את התותים או פירות היער (פטל, אוכמניות, דובדבנים) ומערבלים.
  • תוך כדי מוסיפים את המייפל ומעבדים עד שמתקבלת מחית גסה.
  • מכניסים פנימה את היוגורט ומערבבים עוד ערבוב קצר.
  • מעבירים למיכל גדול עם מכסה (כזה שמתאים גם להקפאה) או שמכסים עם ניילון נצמד.
  • מקפיאים למשך שעתיים עד שמתקבלת גלידה במרקם קפוא ויציב אבל עדיין רך יחסית.
  • מעבירים למנות אישיות, מקשטים עם דובדבני אמרונה או כל פרי אחר ומגישים.
 
 

רוצים לראות את איילת הירשמן מכינה את המתכון? לצפייה בתכנית המלאה

 

לשאר המתכונים מהתכנית:
פנקייק עם קוואקר וכוסמין
קציצות הודו וירקות ברוטב דלעת ועגבניות

 

 

 

 
עוד כתבות במדור פשוט וטעים עם איילת הירשמן - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.