מתכון למרק קרם חצילים

 

מתכון בדקה • שף טל כהן בגרסה המיוחדת שלו למרק קרם חצילים קטיפתי. לא תאמינו כמה קל המתכון עד שתנסו

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: שעה | כמות מנות: 4 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

2 חצילים


2 גזרים, חתוכים לקוביות


1 בצל, חתוך לקוביות


1 כרישה, חתוכה לקוביות


4 שיני שום


1/2 ליטר שמנת מתוקה


1/2 ליטר חלב


מלח ים


פלפל שחור גרוס


שמן זית


 

 

 

אופן הכנה:

  • קולים את החצילים על האש ומקלפים את הקליפה.
  • מחממים בסיר שמן זית, מוסיפים לסיר בצל, כרישה, גזר ושום מטגנים כחמש דקות.
  • מוסיפים את השמנת והחלב ומבשלים חצי שעה או עד שהגזר רך.
  • מוסיפים את החצילים ומתבלים.
  • מבשלים כחמש דקות נוספות.
  • מעבירים למעבד מזון (או שמשתמשים בבלנדר מוט) וטוחנים היטב.
  • מתקנים תיבול ומוזגים לקערות הגשה.

 

לעוד מתכונים בדקה:

פירה צרפתי

קציצות דגים על סלט אפונים

בצק שמרים

פורל בתנור עם תפוחים וזעתר

 

 
עוד כתבות במדור מתכונים בכמה דקות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.