מתכון לפנקייק קוואקר וקינמון

 
לא צריך אפילו להוסיף סירופ שוקולד
לא צריך אפילו להוסיף סירופ שוקולד צילום: דן לב
 

ארוחת הבוקר המושלמת לסוף השבוע או כדי לפנק מישהו אהוב. מגישים עם כל פרי שמתחשק כל עוד הוא עסיסי ובשיא עונתו

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: שעה | כמות: 10 פנקייקים קטנים | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

100 גרם (1 כוס) קוואקר


100 גרם (3/4 כוס) קמח רגיל


50 גרם ( 1/4 כוס) סוכר


1/2 שקית (5 גרם) אבקת אפייה


1/4 כפית קינמון


1 ביצה


180 מ"ל (3/4 כוס) חלב


2 כפות שמן קנולה


תרסיס שמן, לטיגון


 

להגשה:


סירופ מייפל אמיתי או דבש


פירות חתוכים (פטל, אוכמניות, ענבים, מנגו)


 

אופן ההכנה:

  • מערבבים קוואקר, קמח, סוכר, אבקת אפייה וקינמון במעבד מזון. מוסיפים ביצה, חלב ושמן קנולה ומערבלים קלות רק עד לקבלת תערובת אחידה (עיבוד יתר יגרום לפנקייק להיות צמיגי).
  • מחממים מחבת טפלון או מחבת פנקייק על להבה נמוכה-בינונית.
  • משמנים במעט תרסיס שמן ויוצקים בעזרת מצקת כרבע כוס מן התערובת.
  • כשמופיעות בועות על גבי הפנקייק, הופכים ומטגנים כדקה נוספת.
  • ממשיכים את הטיגון עם שאר הבלילה.
  • מגישים חם עם סירופ מייפל או דבש ופירות לפי הטעם.
 
עוד כתבות במדור טעים ובריא
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.