מתכון לשניצל בציפוי קוואקר ושומשום

 
ציפוי פריך וטעים
ציפוי פריך וטעים צילום: דן לב
 

הציפוי הפריך והמשגע מסתיר שניצלים עסיסיים עם ארומה לימונית עדינה. אחרי שתנסו לא תוכלו לחזור לשניצלים המשעממים שהכנתם עד היום

 
 
 
 
 

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: שעה | כמות: 4 מנות | רמת קושיקל

 

מצרכים:


4 פרוסות חזה עוף משוטחות (כ-600 גרם)


 

למרינדה:


מיץ מ-½ 1 לימונים בינוניים


45 מ"ל ( 3 כפות) שמן זית


1/4 כף מלח דק


פלפל שחור גרוס גס


 

לציפוי:


1 ביצה


50 גרם ( 1/2 כוס) קוואקר


20 גרם ( 2 כפות) קמח לבן


35 גרם ( 4 כפות) שומשום


 

לטיגון:


שמן קנולה או שמן תירס


 

אופן הכנה:

  • מערבבים את חומרי המרינדה בקערה, מוסיפים פרוסות חזה עוף ומערבבים.
  • משרים כ-20 דקות בטמפרטורת החדר (או במקרר, אם חם).
  • מערבבים מדי פעם.
  • טורפים ביצה בצלחת עמוקה. מערבבים קוואקר, קמח ושומשום בצלחת שטוחה.
  • מחממים שמן בגובה 2-1 ס"מ במחבת על להבה גבוהה.
  • מוציאים את חזה העוף מהמרינדה. טובלים כל פרוסה בביצה טרופה ואח"כ בתערובת הקוואקר ומטגנים משני הצדדים להזהבה.
  • מוציאים ומניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים מיד.
 
עוד כתבות במדור טעים ובריא
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.