מתכון לסופלה כרובית וגבינות

הדפס
 
דרך לא שגרתית להגיש את הכרובית
דרך לא שגרתית להגיש את הכרובית צילום: כפיר חרבי
 

חשבתם שסופלה זה רק שוקולד? חשבו שוב, במיוחד לשבועות - מתכון משגע של סופלה כרובית וגבינות, טעים מאוד בלי הרבה מאמץ

 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: חצי שעה | כמות מנות: 6 מנות | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים:

 

6 ספלים או תבניות אישיות חסינות חום


2/3 חבילת כרובית מוקפאת


5 ביצים


1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15%


1 גביע (200 מ"ל) שמנת חמוצה 9%


100 גרם גבינת קשקבל, מגוררת


1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 9%


1/2 כוס קמח תופח


2 שיני שום, קצוצות


מלח, פלפל שחור


 

אופן הכנה:

  • מבשלים את הכרובית במים כ-10 דקות ומסננים.
  • מערבבים בקערה את הביצים, השמנות, הגבינות, השום, התבלינים והקמח עד לקבלת תערובת אחידה.
  • משמנים את הספלים, מניחים בכל ספל מספר פרחי כרובית, יוצקים מעל את הבלילה.
  • אופים בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות כ-30 דקות, עד הזהבה.

 

המתכון באדיבות המתכונאית עמית דונסקוי וסנפרוסט

 
 
עוד כתבות במדור שבועות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.