מתכון לבוריטו סביח

 
הסביח המוכר בעטיפה חדשה ומודרנית
הסביח המוכר בעטיפה חדשה ומודרנית צילום: שי אפגין
 

שף רם ענתבי עוטף את הסנדוויץ' המוכר בטורטייה מקסיקנית: בוריטו סביח משגע, המוגש עם סלט ירקות קצוץ בצד ורוטב סלסה פיקנטי. מתכון מיוחד ליום הפועלים

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: חצי שעה | כמות מנות: 2 טורטיות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

2 טורטיות


4 כפות טחינה


1 חציל, קלוי ופרוס


1 בצל פרוס, מטוגן


2 ביצים קשות, פרוסות


1 תפוח אדמה מבושל, חתוך לקוביות


1 עגבניה, פרוסה


חופן פטרוזיליה, קצוצה


 

 

אופן הכנה:

  • פורסים את הטורטיות על משטח עבודה, מורחים עליהן טחינה ומניחים פרוסות של חציל קלוי מעל.
  • מפזרים את הבצל המטוגן והביצה לכל אורך הטורטייה.
  • מוסיפים מעל את קוביות תפוח האדמה, העגבנייה והפטרוזיליה, מתבלים במלח. 
  • לסיום מגלגלים את הטורטייה גלגול של אגרול, מעבירים לחימום בטוסטר כ-10 דקות, חוצים לשניים ומגישים עם סלט ירוק מרענן ורוטב סלסה פיקנטי.

 

המתכון באדיבות שף רם ענתבי, רשת קפה ג'ו

 

לעוד כריכים מעניינים באתר:

כריך נתחי פרגית

כריך רוסטביף

כריך חביתה עם מיונז פסטו

שנדביץ' תוניסאי

 
עוד כתבות במדור מאכלי חגים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.