מתכון לקרפ עם סלמון וגבינת שמנת חגיגי

 
קרפ סלמון ועירית חגיגי - הסושי החדש
קרפ סלמון ועירית חגיגי - הסושי החדש צילום: אסנת רוט
 

המתכון שיהפוך ללהיט חג השבועות שלכם - קרפ סלמון, גבינת שמנת ועירית, חתוך כמו סושי ומוגש על שיפודים

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: שעה וחצי | כמות מנות: כ-20 יחידות | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים לקרפ:

 

2 כוסות קמח


2 כוסות מים או חלב


4 ביצים


1 כף שמן


קורט מלח


1 כף שטוחה סוכר


 

למילוי:

 

גבינת שמנת 30%


1 חבילת עירית


1 חבילת סלמון מעושן (200 גרם)


מלח, פלפל


 
על השיפוד - הקרפ מקבל טוויסט מושלם
על השיפוד - הקרפ מקבל טוויסט מושלם צילום: אסנת רוט

אופן הכנה:

  • מערבבים יחד את כל הנוזלים.
  • מוסיפים את כל החומרים היבשים תוך כדי ערבוב עד לתערובת חלקה (במידה ונוצרים גושים, ניתן לסנן במסננת).
  • מחממים מחבת טפלון משומנת קלות.
  • יוצקים שכבה דקה מהבלילה לתוך המחבת. מטגנים כדקה מכל צד.
  • המילוי: מורחים קרפ בשכבה דקה של גבינת השמנת.
  • מסדרים מעל עירית (גבעול שלם) וחתיכת סלמון (הטעם של הסלמון מאוד דומיננטי ולכן כדאי לשים חתיכה קטנה בתוך כל קרפ), מתבלים.
  • מגלגלים את הקרפ לרולדה ומכניסים למקרר לשעה לייצוב.
  • מוציאים מהמקרר, פורסים לפרוסות ברוחב של כ-2.5 ס"מ ומשפדים על גבי שיפוד.

 

המתכון באדיבות אסנת רוט, שפית בונז'ור.

 
 
עוד כתבות במדור מתכוני דגים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.