מתכון לרוטב פסטו

הדפס
 
הצעת הגשה: ממרח פסטו על תפוחי אדמה
הצעת הגשה: ממרח פסטו על תפוחי אדמה צילום: אריאל שרוסטר
 

איילת הירשמן עם מתכון מהיר וקליל לרוטב פסטו טעים, שאפשר לשמור במקרר או במקפיא לאורך זמן, מעולה לפסטות, תפוחי אדמה, דגים ועוד

 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | כמות מנות: 2 כוסות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

1/2  כפית מלח


4 שיני שום, קלופות


10 כוסות (2 צרורות) עלי בזיליקום טרי (ללא הגבעולים) שטופים היטב ומיובשים


10 כפות (100 מ"ל) שמן זית


200 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת


1/2 כוס צנוברים, קלויים קלות


 

 

אופן הכנה:

  • שמים במעבד מזון את עלי הבזיליקום, השום, המלח וכף שמן זית ומעבדים קלות טחינה גסה.
  • מוסיפים את שאר השמן, הגבינה והצנוברים ומעבדים עד קבלת מחית גרגרית במקצת.
  • מאחסנים בצנצנת במקרר עם שכבת שמן זית מלמעלה (בכל שימוש יש לחדש את שכבת שמן הזית).
  • ניתן לשמור גם במגש קוביות הקרח במקפיא, לשלוף כשרוצים, להפשיר במהירות בטמפרטורת החדר ולהשתמש.
  • הצעות הגשה: ניתן להוסיף לפסטה, לתפוחי אדמה מבושלים, למרק עגבניות בתוספת גבינה בולגרית ועוד.
 

רוצים לראות את איילת מכינה את המתכון? צפו בתכנית המלאה

 

לשאר המתכונים מהתכנית:

מתכון לכדורי בשר ברוטב אסייתי

מתכון ללחם בננות

 
עוד כתבות במדור פשוט וטעים עם איילת הירשמן - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.