מתכון לשוקי עוף ברוטב ברביקיו ודבש

 
ללקק את האצבעות
ללקק את האצבעות צילום: Jacek Chabraszewski - Fotolia.com
 

מחפשים דרך לשדרג את הפולקע? מתכון מעולה לשוקי עוף במרינדה מלאת טעמים של רוטב ברביקיו, דבש וחרדל. מנה מוצלחת שתגרום לעוף להעלם מהצלחת

 
 
 
 
 

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: מעל שעתיים | כמות: 4-6 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

12 שוקי עוף


1 כוס רוטב ברביקיו קנור


1/3 כוס דבש


2-3 כפות חרדל חלק


מלח ופלפל שחור גרוס


 

אופן הכנה:

  • מערבבים בקערה את רוטב הברביקיו ביחד עם הדבש, החרדל ומלח ופלפל לפי הטעם.
  • מניחים בקערה את שוקי העוף, מערבבים היטב, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להשריה של שעתיים.
  • מחממים תנור ל-200 מעלות. מעבירים את השוקיים לתבנית מקופדת בנייר אפייה או אלומיניום ומכניסים לתנור למשך 30-40 דקות, עד שהעוף התבשל לחלוטין.
  • נותנים לעוף להתקרר כדקה מספר דקות לפני שאוכלים, כדאי ביחד עם תפוחי אדמה צלויים.

 

לעוד מתכונים בקלי קלות:

חזה עוף בצ'ילי מתוק

ירקות מוקפצים על אורז

תפוחי אדמה אפויים עם פפריקה

 
עוד כתבות במדור מתכונים בקלי קלות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.