פריחתה הקולינארית של עכו • חדשות האוכל

הדפס
 
עודכן 12:24 05/06/2013
עמית אהרונסון

עמית אהרונסון מדווח על סניף חדש לרשת המסעדות אל באבור בעכו אשר ישים דגש על מאכלי ים, הבזאר התורכי בשוק נפתח מחדש לאחר שיפוץ וגם - קונצרט של קינוחים בניצוחו של השף אסף גרניט במוזיאון ארץ ישראל בירושלים

 

אל באבור והים בעכו

בסוף השבוע האחרון נפתח בעכו העתיקה סניף חדש של רשת המסעדות אל באבור. בהתאם ללוקיישן על חוף ימה של עכו, סניף זה יתמקד בעיקר בדגים ופירות ים. בין המנות החדשות תוכלו למצוא גרסה ימית למנת קבב החלאבי, אשר תוגש שם עם קציצות דג שצלויות על המנגל ואפויות ברוטב עגבניות. לצד המנות החדשות יוגשו גם הקלאסיקות של אל באבור כמו הסלטים המפורסמים, הכבש והכנאפה.

 

הבזאר התורכי המשוחזר של עכו

הבזאר התורכי בשוק עכו נפתח לאחרונה מחדש, לאחר שיפוץ שעבר, שמטרתו הייתה להחזיר למקום את קסמו העותומאני. בבזאר תוכלו למצוא שורה של חנויות ובעיקר בתי אוכל חביבים. בין האטרקציות: בית קפה אותנטי עם קפה טרי המיובא ממקומות שונים בעולם ועובר קלייה במקום, דוכן של גבינות בוטיק ממחלבת גלילי שבאבירים, "קאקושה" בר נשנושים בדגש על נקניקיות גורמה בסגנון גרמני, שיפודי שרימפס בסגנון אסייאתי ועוד.

 

קונצרט של קינוחים

בסוף השבוע האחרון נערך במוזיאון ישראל בירושלים אירוע מיוחד לתורמי המוזיאון מהעולם. אסף גרניט, שף מסעדת מחניודה וצוות טבחיו, הרימו בסיום שואו שלם ומיוחד של אוכל עם קינוח רועש במיחד. בחליפת המנצח היה גרניט, בתפקיד הנגנים - הטבחים, ולצלילי האופרה נערך שולחן קינוחים באורך 10 מטרים עם קינוחים שונים כמו טראפלס שוקולד, בסבוסה, נשיקות מרנג, מרנג איטלקי, לוחות קרמל שהתנפצו על גבי השולחן ועוד.

 

מדבר מהבטן - בלוג האוכל של עמית אהרנסון

 
עוד כתבות במדור חדשות האוכל - גיא פינס
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.