מתכון לחזה עוף אפוי בציפוי אגוזים וקוואקר

 
אפילו הילדים יחסלו מהצלחת
אפילו הילדים יחסלו מהצלחת צילום: קרן ביטון כהן
 

משדרגים את חזה העוף השגרתי בציפוי פריך ובריא של אגוזים וקוואקר. כדאי להגיש ביחד עם סלט או ירקות שאוהבים

 
 
 
 
 

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: חצי שעה | כמות מנות: 4-6 מנות | רמת קושי: קל

 

חומרים:

 

600 גרם חזה עוף, משוטח לשניצלים (מבקשים מהקצב)


¾ כוס קוואקר


¾ כוס אגוזי מלך קלופים


2 ביצים, טרופות


5 כפות קמח


כפית חרדל גרגרים


1/2 כפית מלח


1/2 כפית פלפל שחור גרוס


 
ציפוי קצת אחרת
ציפוי קצת אחרת צילום: קרן ביטון כהן

אופן ההכנה:

  • מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
  • מניחים את הקוואקר ואגוזי המלך במעבד מזון וטוחנים בפולסים לפירורים גסים.
  • מסדרים עמדת ציפוי: בקערה אחת, מניחים את הקמח עם המלח ובפלפל, בקערה אחרת טורפים את הביצים עם החרדל ובאחרת את תערובת הקוואקר והאגוזים.
  • טובלים את חזה העוף בקמח המתובל, לאחר מכן בביצה ואז בתערובת הקוואקר, כך שיהיה עטוף מכל הכיוונים.
  • מסדרים את חזות העוף בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מרססים בספרי שמן (זה עוזר לציפוי להזהיב) ומעבירים לתנור ל-13 דקות בערך או עד שתערובת הקוואקר הזהיבה וחזה העוף התבשל לחלוטין.
  • מגישים מיד, ביחד עם חרדל וסלט ירוק.

לעוד מתכונים טעימים ובריאים:

עוגת שכבות פנקייק

פשטידות ברוקלי עם גבינה בולגרית

עוגיות עם קוואקר וגבינת עיזים

מאפינס תפוחי עץ וקוואקר

 
עוד כתבות במדור טעים ובריא
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.