קלי קלות • מתכון לבטטות אפויות עם עשבי תיבול

 
תוספת קלה להכנה
תוספת קלה להכנה צילום: JJAVA - Fotolia.com
 

מי שלא אוהב בטטות שיקום! מתכון לבטטות אפויות בעשבי תיבול, שדורש גג 10 דקות עבודה בשביל תוספת טעימה לכל מנה עיקרית

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 10 דקות | זמן הכנה כולל: שעה | כמות: 6 מנות (כתוספת) | רמת קושי: קל 

 

מצרכים:

6 בטטות בינוניות


3 תיבוליות בזיליקום קנור


1 כוס מים


4 כפות שמן זית


עלים מגבעול רוזמרין


 

 

אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • פורסים את הבטטות לעיגולים בעובי 1 ס"מ או לפלחים. לא חייבים לקלף.
  • מסדרים את הבטטות בתבנית גדולה ועמוקה.
  • מרתיחים את המים וממיסים בהם את התיבוליות. יוצקים מעל לבטטות ביחד עם שמן הזית ועלי הרוזמרין ומערבבים היטב.
  • אופים 40 דקות או עד שהבטטותה רככו לחלוטין. מוציאים ומגישים.

 

לעוד מתכונים בקלי קלות:

חזה עוף בצ'ילי מתוק

ירקות מוקפצים על אורז

תפוחי אדמה אפויים עם פפריקה

 
עוד כתבות במדור מתכונים עם בטטה - אקונה בטטה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.