פסטיה עוף ושקדים

 
 
עודכן 11:22 11/12/2008
אהרוני, ערוץ 10

מנה חגיגית מנצחת, שאהרוני מציע במיוחד לשבת: פסטייה עוף ושקדים עם סלט שומר

 
 
 
 
 

מצרכים:

דפי בצק פילו
חצי כוס שקדים טחונים
כפית קינמון
שליש כוס סוכר

למילוי:
רבע כוס שמן זית
1 בצל אדום קצוץ
1פלפל אדום חריף טרי,קצוץ
1 כף ג'ינג'ר קצוץ
500 גרם חזה עוף קצוץ
1 כפית קינמון
1 כפית כורכום
חצי כוס צימוקים
חצי כוס משמשים יבשים
1 כוס שקדים טחונים
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
2 ביצים
מלח, פלפל שחור גרוס
מעט אגוז מוסקט
 

אופן ההכנה:

הכנת המילוי:
שמים את השמן בסיר ומטגנים בצל, ג'ינג'ר ופלפל אדום.
מוסיפים את הבשר, קינמון וכורכום, מלח ופלפל ומטגנים שלוש דקות.
מוסיפים צימוקים, משמשים ודבש ומבשלים דקה נוספת. מוציאים לקערה ומקררים.
מוסיפים פנימה את השקדים, ביצים ומוסקט ומערבבים.
פורשים על מחבת משומנת דף בצק, עליו מפזרים תערובת שקדים, קינמון וסוכר.
מניחים כך 4 שכבות של דפי בצק.
מכניסים פנימה את המילוי ומקפלים עליו את הבצק.
מטגנים במחבת חמש דקות.
הופכים ומגישים עם סלט שומר ורימונים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.